البيانات الشخصية

  • الوظيفة : أستاذ
  • القسم : علوم الاغذية
  • التخصص :
  • هاتف العمل : 965211835
  • البريد الإلكتروني : dr_mnour@du.edu.eg

المقررات الدراسية

الأبحاث العلمية علي موقع الجامعه

  • 1 - عنوان البحث:
  • Adding Essences or Vegetable Pickles to Goats milk to improve the Quality of Soft Cheese made it
  • - تحميل البحث 
  • ---------------
  • 2 - عنوان البحث:
  • book of abstract
  • - تحميل البحث 
  • ---------------
  • 3 - عنوان البحث:
  • Effect of Starter Culture on The Quality and Yield of Karish Cheese Made From Buffalo’s Milk
  • - تحميل البحث 
  • ---------------
  • 4 - عنوان البحث:
  • Effects of Supplementing Rations with Calcium Salts of Fatty Acids on the Production and composition of Milk from Lactating Buffaloes
  • - تحميل البحث 
  • ---------------
  • 5 - عنوان البحث:
  • Evaluation of Increasing Processed Cheese Spread Yield by Increasing Amount of Water Added to the Blend
  • - تحميل البحث 
  • ---------------
  • 6 - عنوان البحث:
  • Manufacture of Mozzarella Cheese using Glucono-Delta-Lactone
  • - تحميل البحث 
  • ---------------
  • 7 - عنوان البحث:
  • Physical properties and chemical composition of cow's and buffalo's milk in Qena governorate
  • - تحميل البحث 
  • ---------------
  • 8 - عنوان البحث:
  • Quality of Soft Cheese made with Goat's milk as affected with the Addition of certain Essences
  • - تحميل البحث 
  • ---------------
  • 9 - عنوان البحث:
  • The Physical and chemical Properties of Camel's and Sheep's Milk in Qena Governorate
  • - تحميل البحث 
  • ---------------

الأبحاث العلمية من Google Scholar